Frisörer i Ursviken

Annons:
Hitta frisör i Ursviken - duktiga och erfarna frisörer i Ursviken som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Ursviken som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ursviken

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ursviken som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ursviken för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisyrboden
Tryg. 4
932 37 URSVIKEN


Daeng Salong Corner
Styrmansg. 1
932 35 URSVIKEN

Annons:

Håruppsättning i Ursviken

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ursviken så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ursviken så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ursviken som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ursviken

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ursviken varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ursviken innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ursviken

I Ursviken fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ursviken. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ursviken:

Ursviken är en tätort i Skellefteå kommun och samtidigt en stadsdel i Skellefteå. Ursviken är indelat i Inre Ursviken, Yttre Ursviken, Furunäs, Klemensnäs, Öhn och Alderholmen.

Yta: 371,51 hektar
Invånarantal: 3977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ursviken om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ursviken fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ursviken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ursviken rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.