Frisörer i Tärnaby

Annons:
Hitta frisör i Tärnaby - duktiga och erfarna frisörer i Tärnaby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Tärnaby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tärnaby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tärnaby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tärnaby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Catrines Frisering
Grenv. 1
920 64 Tärnaby

Annons:

Håruppsättning i Tärnaby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tärnaby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tärnaby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tärnaby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tärnaby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tärnaby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tärnaby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tärnaby

I Tärnaby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tärnaby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tärnaby:

Tärnaby (sydsamiska: Dearna) är en tätort i Storumans kommun och kyrkby i Tärna socken, Lappland, känd för att ha fostrat ett flertal alpina skidåkare på världselitnivå. Av Sveriges 185 världscupssegrar genom tiderna har 131 kommit från Tärnabyåkare, med IK Fjällvinden som moderklubb.

Yta: 163,92 hektar
Invånarantal: 482, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tärnaby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tärnaby fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tärnaby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tärnaby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.