Frisörer i Storuman

Annons:
Hitta frisör i Storuman - duktiga och erfarna frisörer i Storuman som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Storuman som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Storuman

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Storuman som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Storuman för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Solkatten
Skolg. 2
923 31 STORUMAN


Ainas Hårdesign
Vallnäsv. 3
923 31 STORUMAN


Hårjouren
Gustav Roséns v. 5
923 32 Storuman


Studio Black & White
Järnvägsg. 3
923 31 STORUMAN

Annons:

Håruppsättning i Storuman

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Storuman så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Storuman så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Storuman som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Storuman

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Storuman varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Storuman innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Storuman

I Storuman fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Storuman. Nedan finns en del övrig fakta om orten Storuman:

Storuman (sydsamiska Luspie, umesamiska Lusspie) är en tätort och centralort i Storumans kommun, Lappland. Byn Luspen anlades 1741 av Erik Johansson från Knaften som ett av Lycksele lappmarks första nybyggen.

Yta: 311,53 hektar
Invånarantal: 2207, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storuman om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Storuman fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Storuman. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Storuman rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.