Frisörer i Sorsele

Annons:
Hitta frisör i Sorsele - duktiga och erfarna frisörer i Sorsele som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Sorsele som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sorsele

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sorsele som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sorsele för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårstugan Skarja
Vindelv. 3
924 31 Sorsele


Hair-Salongen
Strandv. 5
924 32 SORSELE


Herrfriseringen, Elisabeth Hjukström
Bankg. 4
924 32 SORSELE


Vildmarkshårsalongen
Laisheden 114
924 94 SORSELE


Carlbergs Skog & Klipp.N
Ängsv. 8
924 31 Sorsele

Annons:

Håruppsättning i Sorsele

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sorsele så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sorsele så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sorsele som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sorsele

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sorsele varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sorsele innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sorsele

I Sorsele fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sorsele. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sorsele:

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Yta: 182,07 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sorsele om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sorsele fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sorsele. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sorsele rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.