Frisörer i Skelleftehamn

Annons:
Hitta frisör i Skelleftehamn - duktiga och erfarna frisörer i Skelleftehamn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Skelleftehamn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skelleftehamn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skelleftehamn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skelleftehamn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårteamet
S. Hamng. 42
932 33 SKELLEFTEHAMN


Yvonnes Herrfrisering
Fjäderg. 2
932 31 SKELLEFTEHAMN

Annons:

Håruppsättning i Skelleftehamn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skelleftehamn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skelleftehamn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skelleftehamn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skelleftehamn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skelleftehamn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skelleftehamn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skelleftehamn

I Skelleftehamn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skelleftehamn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skelleftehamn:

Skelleftehamn är en tätort i Skellefteå kommun 15 kilometer från Skellefteå stad. Det är ett samhälle som är uppbyggt kring hamnen och Rönnskärsverken.

Yta: 401,24 hektar
Invånarantal: 3184, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skelleftehamn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skelleftehamn fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skelleftehamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skelleftehamn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.