Frisörer i Sävar

Annons:
Hitta frisör i Sävar - duktiga och erfarna frisörer i Sävar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Sävar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sävar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sävar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sävar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisörerna
Kungsv. 22
918 31 SÄVAR


Iris Damfrisering
Björkstigen 14
918 31 SÄVAR


Rosendahl Aili
Lärkstigen 14 B
918 31 SÄVAR

Annons:

Håruppsättning i Sävar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sävar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sävar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sävar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sävar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sävar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sävar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sävar

I Sävar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sävar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sävar:

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Yta: 244,52 hektar
Invånarantal: 2670, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sävar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sävar fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sävar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sävar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.