Frisörer i Robertsfors

Annons:
Hitta frisör i Robertsfors - duktiga och erfarna frisörer i Robertsfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Robertsfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Robertsfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Robertsfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Robertsfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Studion
Storg. 10
915 31 Robertsfors


Salong Vågen
Yttre Ringv. 39
915 31 Robertsfors


Created By Elin AB
Fågelstadsg. 1
915 31 Robertsfors


Hårslingan
Tallstigen 50
915 32 ROBERTSFORS


Tommys Hårvård
Storg. 34
915 32 ROBERTSFORS

Annons:

Håruppsättning i Robertsfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Robertsfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Robertsfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Robertsfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Robertsfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Robertsfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Robertsfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Robertsfors

I Robertsfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Robertsfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Robertsfors:

Robertsfors är en tätort i Västerbotten samt centralort för Robertsfors kommun, Västerbottens län, belägen vid Rickleån. Robertsfors har fått sitt namn från grosshandlaren Robert Finlay och Robertsfors bruk anlagt 1758.

Yta: 215,19 hektar
Invånarantal: 2004, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Robertsfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Robertsfors fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Robertsfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Robertsfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.