Frisörer i Röbäck

Annons:
Hitta frisör i Röbäck - duktiga och erfarna frisörer i Röbäck som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Röbäck som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Röbäck

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Röbäck som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Röbäck för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Christinas Hårbod
S. Röbäcksv. 43
904 40 RÖBÄCK


Matilda Sjöstedt AB
Kragv. 100
904 41 Röbäck

Annons:

Håruppsättning i Röbäck

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Röbäck så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Röbäck så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Röbäck som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Röbäck

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Röbäck varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Röbäck innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Röbäck

I Röbäck fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Röbäck. Nedan finns en del övrig fakta om orten Röbäck:

Röbäck är en tätort i Umeå kommun, belägen vid Umeälvens södra strand, och en av Umeås stadsdelar. Sydost om tätorten finns en bebyggelse, söder om Röbäcks kapell, som av SCB avgränsats till en småort namnsatt till Röbäck södra.

Yta: 118,78 hektar
Invånarantal: 2230, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Röbäck om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Röbäck fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Röbäck. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Röbäck rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.