Frisörer i Obbola

Annons:
Hitta frisör i Obbola - duktiga och erfarna frisörer i Obbola som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Obbola som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Obbola

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Obbola som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Obbola för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisör Lena Pettersson I Obbola AB
Ångmanskroken 5
913 41 OBBOLA


Salong L
Ångmanskroken 5
913 41 OBBOLA


Frisörerna L.O.C I Umeå AB
Stor-nabbviken 6
913 42 Obbola


Bernas Damfrisering
Annav. 4
913 42 Obbola

Annons:

Håruppsättning i Obbola

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Obbola så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Obbola så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Obbola som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Obbola

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Obbola varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Obbola innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Obbola

I Obbola fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Obbola. Nedan finns en del övrig fakta om orten Obbola:

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Yta: 256,08 hektar
Invånarantal: 2197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Obbola om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Obbola fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Obbola. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Obbola rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.