Frisörer i Norsjö

Annons:
Hitta frisör i Norsjö - duktiga och erfarna frisörer i Norsjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Norsjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Norsjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Norsjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Norsjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Camillas Klippcenter
Sjöv. 9
935 32 NORSJÖ


Norsjö Hårstudio AB
Storg. 64
935 32 NORSJÖ


Siws Mobila Klipp
Sjöv. 20
935 32 NORSJÖ


Frisse-Boa
Sörbyv. 26
935 32 NORSJÖ

Annons:

Håruppsättning i Norsjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Norsjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Norsjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Norsjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Norsjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Norsjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Norsjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Norsjö

I Norsjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Norsjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Norsjö:

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Norsjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Norsjö fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Norsjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Norsjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.