Frisörer i Nordmaling

Annons:
Hitta frisör i Nordmaling - duktiga och erfarna frisörer i Nordmaling som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Nordmaling som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Nordmaling

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Nordmaling som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Nordmaling för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårverkstan
Trastv. 14
914 31 NORDMALING


Sax & Fön I Nordmaling AB
Kyrkog. 1
914 33 NORDMALING


Klippet LF, Lena Farokhian
Vallv. 16
914 33 NORDMALING


Hårstudion
Storg. 7
914 33 NORDMALING


Makeover by Emma
Kungsv. 36
914 32 Nordmaling


Salong JAG Nordmaling
Kungsv. 37
914 32 Nordmaling


Gyllene Saxen
Kungsv. 67
914 32 Nordmaling


Hårlocken
Brattfors 55
914 90 Nordmaling

Annons:

Håruppsättning i Nordmaling

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Nordmaling så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Nordmaling så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Nordmaling som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Nordmaling

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Nordmaling varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Nordmaling innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Nordmaling

I Nordmaling fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Nordmaling. Nedan finns en del övrig fakta om orten Nordmaling:

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nordmaling om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Nordmaling fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Nordmaling. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Nordmaling rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.