Frisörer i Malå

Annons:
Hitta frisör i Malå - duktiga och erfarna frisörer i Malå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Malå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Malå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Malå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Malå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

SofiasViltochHälsa
Storg. 45
930 70 MALÅ


Studio 8 i Malå
Storg. 11
930 70 MALÅ


Stajl, Caroline Ögren
Storg. 11
930 70 MALÅ


Gunillas Hårfrisering
Kullerbacken 6
930 70 MALÅ

Annons:

Håruppsättning i Malå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Malå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Malå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Malå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Malå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Malå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Malå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Malå

I Malå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Malå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Malå:

Malå (umesamiska Máláge, sydsamiska Maalege) är en tätort och centralort i Malå kommun. Orten ligger vid sjön Malåträsket, vid vilket namn även samhället tidigare kallades. Malå ligger längs länsväg 370 cirka 70 kilometer norr om Lycksele.

Yta: 261,12 hektar
Invånarantal: 2050, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Malå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Malå fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Malå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Malå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.