Frisörer i Lövånger

Annons:
Hitta frisör i Lövånger - duktiga och erfarna frisörer i Lövånger som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Lövånger som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lövånger

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lövånger som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lövånger för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Fix
Kåsböle 94
930 10 Lövånger

Annons:

Håruppsättning i Lövånger

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lövånger så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lövånger så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lövånger som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lövånger

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lövånger varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lövånger innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lövånger

I Lövånger fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lövånger. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lövånger:

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lövånger om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lövånger fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lövånger. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lövånger rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.