Frisörer i Kusmark

Annons:
Hitta frisör i Kusmark - duktiga och erfarna frisörer i Kusmark som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Kusmark som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kusmark

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kusmark som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kusmark för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Lotta
Jörnsv. 56
934 93 Kusmark

Annons:

Håruppsättning i Kusmark

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kusmark så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kusmark så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kusmark som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kusmark

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kusmark varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kusmark innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kusmark

I Kusmark fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kusmark. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kusmark:

Kusmark är en mindre tätort, belägen i Kågedalen, cirka 20 km nordväst om Skellefteå centralort i Skellefteå kommun. Byn Kusmark omnämns första gången i Jordaboken år 1543, då stavat som Kvsemarc.

Yta: 114,86 hektar
Invånarantal: 441, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kusmark om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kusmark fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kusmark. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kusmark rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.