Frisörer i Kåge

Annons:
Hitta frisör i Kåge - duktiga och erfarna frisörer i Kåge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Kåge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kåge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kåge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kåge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hope Frisör & Shop
Storg. 32
934 32 Kåge


Holmqvist Dam & Herr
Storg. 32
934 32 Kåge


Saxonz Ellinor Larsson
N. Drängsmark 134
934 96 Kåge


Kristin Johanssons Damfrisering
Hemgårdsg. 79
934 31 KÅGE


Studio 5
Storg. 5
934 31 KÅGE

Annons:

Håruppsättning i Kåge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kåge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kåge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kåge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kåge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kåge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kåge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kåge

I Kåge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kåge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kåge:

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kåge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kåge fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kåge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kåge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.