Frisörer i Jörn

Annons:
Hitta frisör i Jörn - duktiga och erfarna frisörer i Jörn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Jörn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Jörn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Jörn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Jörn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Barret
Barrg. 46
936 51 JÖRN

Annons:

Håruppsättning i Jörn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Jörn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Jörn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Jörn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Jörn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Jörn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Jörn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Jörn

I Jörn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Jörn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Jörn:

Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Yta: 202,68 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jörn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Jörn fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Jörn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Jörn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.