Frisörer i Hörnefors

Annons:
Hitta frisör i Hörnefors - duktiga och erfarna frisörer i Hörnefors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Hörnefors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hörnefors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hörnefors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hörnefors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Stinas Hårmixeri
Bruksg. 20
905 31 Hörnefors


Klippsalongen Hörnefors
Bruksg. 29
905 31 Hörnefors

Annons:

Håruppsättning i Hörnefors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hörnefors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hörnefors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hörnefors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hörnefors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hörnefors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hörnefors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hörnefors

I Hörnefors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hörnefors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hörnefors:

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hörnefors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hörnefors fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hörnefors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hörnefors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.