Frisörer i Holmsund

Annons:
Hitta frisör i Holmsund - duktiga och erfarna frisörer i Holmsund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Holmsund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Holmsund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Holmsund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Holmsund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Liss
Svedbergsg. 12
913 31 HOLMSUND


Salong Liss Kg, AB
Svedbergsg. 11
913 31 HOLMSUND


Studio Skapa AB
Järnvägsg. 46
913 31 HOLMSUND


Hårfint Av Malin
Solskenet 1 F
913 34 Holmsund


Studio Skapa
Järnvägsg. 46
913 31 HOLMSUND


Frisör Matilda I Umeå AB
Trädgårdsg. 10
913 31 HOLMSUND


Frisör Helen
Svedbergsg. 21
913 31 HOLMSUND


A&G Salonger
Trädgårdsg. 1
913 31 HOLMSUND

Annons:

Håruppsättning i Holmsund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Holmsund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Holmsund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Holmsund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Holmsund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Holmsund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Holmsund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Holmsund

I Holmsund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Holmsund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Holmsund:

Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Yta: 548,23 hektar
Invånarantal: 5489, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Holmsund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Holmsund fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Holmsund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Holmsund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.