Frisörer i Flarken

Annons:
Hitta frisör i Flarken - duktiga och erfarna frisörer i Flarken som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Flarken som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Flarken

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Flarken som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Flarken för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

HuvudTema
Flarkbäcken 151
915 96 FLARKEN

Annons:

Håruppsättning i Flarken

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Flarken så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Flarken så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Flarken som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Flarken

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Flarken varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Flarken innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Flarken

I Flarken fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Flarken. Nedan finns en del övrig fakta om orten Flarken:

Flarken är en småort i Nysätra socken i Robertsfors kommun, Västerbotten. Flarken ligger cirka 8 km väster om Ånäset. Söder om byn passerar Flarkån på sitt lopp mot Hertsångerälven vid Ånäset. I byn ligger Flarkens kapell. Byn hade en skola som lades ner 2007.

Yta: 25 hektar
Invånarantal: 101, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Flarken om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Flarken fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Flarken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Flarken rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.