Frisörer i Dorotea

Annons:
Hitta frisör i Dorotea - duktiga och erfarna frisörer i Dorotea som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Dorotea som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Dorotea

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Dorotea som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Dorotea för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Minisalongen Berit Leithe
Parkv. 4
917 31 DOROTEA


Kajsas Permoklipp
Nyg. 7
917 31 DOROTEA


Sandbjer Marie Elisabet Kristina
Storg. 37
917 32 Dorotea


Camillas Klipphörna
Parkv. 2
917 31 DOROTEA


Salong Klipp Till
Storg. 37
917 32 Dorotea


Rångefors, Per-Erik
Missionsg. 10
917 31 DOROTEA

Annons:

Håruppsättning i Dorotea

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Dorotea så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Dorotea så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Dorotea som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Dorotea

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Dorotea varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Dorotea innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Dorotea

I Dorotea fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Dorotea. Nedan finns en del övrig fakta om orten Dorotea:

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Yta: 233,91 hektar
Invånarantal: 1543, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dorotea om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Dorotea fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Dorotea. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Dorotea rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.