Frisörer i Bygdeå

Annons:
Hitta frisör i Bygdeå - duktiga och erfarna frisörer i Bygdeå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Bygdeå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bygdeå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bygdeå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bygdeå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Birgittas Hårlugg
Skinnarbyv. 9
915 98 BYGDEÅ

Annons:

Håruppsättning i Bygdeå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bygdeå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bygdeå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bygdeå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bygdeå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bygdeå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bygdeå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bygdeå

I Bygdeå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bygdeå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bygdeå:

Bygdeå är en tätort i Robertsfors kommun i Västerbotten i Sverige. Den är kyrkbyn i Bygdeå socken. Tätorten är belägen vid E4, cirka 15 kilometer söder om centralorten Robertsfors och cirka 5 kilometer söder om Bäck.

Yta: 73,72 hektar
Invånarantal: 502, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bygdeå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bygdeå fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bygdeå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bygdeå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.