Frisörer i Burträsk

Annons:
Hitta frisör i Burträsk - duktiga och erfarna frisörer i Burträsk som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Burträsk som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Burträsk

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Burträsk som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Burträsk för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hedström, Marie
Svedjeg. 3
937 31 BURTRÄSK


Hårfix I Ljusvattnet
Ljusvattnet 215
937 91 BURTRÄSK


Gun-Britts Klipphörna
Köpmang. 25
937 31 BURTRÄSK


Beauty Salon
Köpmang. 5
937 31 BURTRÄSK

Annons:

Håruppsättning i Burträsk

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Burträsk så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Burträsk så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Burträsk som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Burträsk

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Burträsk varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Burträsk innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Burträsk

I Burträsk fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Burträsk. Nedan finns en del övrig fakta om orten Burträsk:

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Burträsk om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Burträsk fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Burträsk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Burträsk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.