Frisörer i Bureå

Annons:
Hitta frisör i Bureå - duktiga och erfarna frisörer i Bureå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Bureå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bureå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bureå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bureå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong hårtofsen
Skärv. 6
932 52 BUREÅ


Ginas Klipp in
Torget 6
932 51 Bureå

Annons:

Håruppsättning i Bureå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bureå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bureå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bureå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bureå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bureå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bureå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bureå

I Bureå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bureå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bureå:

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bureå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bureå fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bureå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bureå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.