Frisörer i Boliden

Annons:
Hitta frisör i Boliden - duktiga och erfarna frisörer i Boliden som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Boliden som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Boliden

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Boliden som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Boliden för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Maud-Salongen
Kapellg. 5
936 32 Boliden


Maud Salongen, Maud Ragnestam
Kapellg. 5
936 32 Boliden


Frisörhörnet
Storg. 29
936 31 BOLIDEN

Annons:

Håruppsättning i Boliden

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Boliden så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Boliden så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Boliden som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Boliden

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Boliden varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Boliden innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Boliden

I Boliden fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Boliden. Nedan finns en del övrig fakta om orten Boliden:

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Boliden om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Boliden fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Boliden. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Boliden rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.