Frisörer i Bjurholm

Annons:
Hitta frisör i Bjurholm - duktiga och erfarna frisörer i Bjurholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Bjurholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bjurholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bjurholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bjurholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Nya Salong Siv
Köpmannag. 15
916 31 BJURHOLM


Bjurholms Herrfrisering
Köpmannag. 6
916 31 BJURHOLM

Annons:

Håruppsättning i Bjurholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bjurholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bjurholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bjurholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bjurholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bjurholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bjurholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bjurholm

I Bjurholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bjurholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bjurholm:

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bjurholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bjurholm fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bjurholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bjurholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.