Frisörer i Bastuträsk

Annons:
Hitta frisör i Bastuträsk - duktiga och erfarna frisörer i Bastuträsk som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Bastuträsk som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bastuträsk

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bastuträsk som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bastuträsk för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saxess I Norsjö AB
Skolg. 24
930 61 BASTUTRÄSK

Annons:

Håruppsättning i Bastuträsk

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bastuträsk så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bastuträsk så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bastuträsk som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bastuträsk

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bastuträsk varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bastuträsk innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bastuträsk

I Bastuträsk fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bastuträsk. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bastuträsk:

Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Yta: 109,33 hektar
Invånarantal: 392, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bastuträsk om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bastuträsk fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bastuträsk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bastuträsk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.