Frisörer i Åsele

Annons:
Hitta frisör i Åsele - duktiga och erfarna frisörer i Åsele som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Åsele som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åsele

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åsele som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åsele för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Carina i Åsele
Lillg. 8
919 31 åsele


Anny Sundelins Klipp & Fix AB
Storg. 29
919 32 ÅSELE


Hansson, Sabina
Storg. 22
919 32 ÅSELE


Nils Zackrissons Herrfrisering
Centralg. 21
919 31 åsele


Salong Monique
Bryggareg. 28
919 32 ÅSELE


Frillan
Storg. 22
919 32 ÅSELE


Sigbritt A. Åslunds Damfrisering
Norrstrandsv. 50
919 32 ÅSELE

Annons:

Håruppsättning i Åsele

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åsele så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åsele så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åsele som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åsele

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åsele varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åsele innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åsele

I Åsele fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åsele. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åsele:

Åsele, tätort och centralort i Åsele kommun i sydligaste Lappland, Västerbottens län. Åsele ligger längs riksväg 92 50 km väster om Fredrika. Riksväg 90 passerar strax öster om tätorten. Ångermanälven flyter genom Åsele. Orten är främst känd för Åsele marknad.

Yta: 337,93 hektar
Invånarantal: 1798, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åsele om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åsele fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åsele. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åsele rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.