Frisörer i Ånäset

Annons:
Hitta frisör i Ånäset - duktiga och erfarna frisörer i Ånäset som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Ånäset som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ånäset

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ånäset som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ånäset för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ingers Herrfrisering
Skogsv. 1
915 34 ÅNÄSET


Salong Furuvägen
Furuv. 6
915 34 ÅNÄSET

Annons:

Håruppsättning i Ånäset

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ånäset så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ånäset så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ånäset som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ånäset

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ånäset varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ånäset innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ånäset

I Ånäset fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ånäset. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ånäset:

Ånäset, är en tätort i Robertsfors kommun, cirka 13 km nordost om Robertsfors. Europaväg 4 passerar genom Ånäset. Kålabodaån flyter genom tätorten.

Yta: 121,33 hektar
Invånarantal: 610, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ånäset om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ånäset fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ånäset. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ånäset rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Västerbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.