Frisörer i Väse

Annons:
Hitta frisör i Väse - duktiga och erfarna frisörer i Väse som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Väse som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Väse

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Väse som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Väse för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårcentralen
Ringg. 18
660 57 VÄSE


City Salongen
Cityg. 3
660 57 VÄSE

Annons:

Håruppsättning i Väse

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Väse så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Väse så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Väse som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Väse

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Väse varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Väse innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Väse

I Väse fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Väse. Nedan finns en del övrig fakta om orten Väse:

Väse är en tätort i Karlstads kommun belägen vid Värmlandsbanan och E18.

Yta: 69,06 hektar
Invånarantal: 494, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Väse om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Väse fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Väse. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Väse rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.