Frisörer i Vålberg

Annons:
Hitta frisör i Vålberg - duktiga och erfarna frisörer i Vålberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Vålberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vålberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vålberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vålberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Snobben Tess
Norsplan
660 50 VÅLBERG


Hårboden
Silkesstigen 2
660 50 VÅLBERG


Salong Eva
Ö. Bårumsg. 6
660 50 VÅLBERG


Vålbergs Herrfrisering HB
Ö. Bårumsg. 6
660 50 VÅLBERG

Annons:

Håruppsättning i Vålberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vålberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vålberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vålberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vålberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vålberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vålberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vålberg

I Vålberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vålberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vålberg:

Vålberg är en tätort i Karlstads kommun invid Norsälven. Det mindre samhället Älvenäs utgör en del av Vålberg.

Yta: 386,03 hektar
Invånarantal: 2770, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vålberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vålberg fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vålberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vålberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.