Frisörer i Uddeholm

Annons:
Hitta frisör i Uddeholm - duktiga och erfarna frisörer i Uddeholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Uddeholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Uddeholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Uddeholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Uddeholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Allas Salong
Hjerténs v. 3
683 40 UDDEHOLM


Salong Scissors I Hagfors AB
Stjärnsv. 1
683 40 UDDEHOLM


Mb Salongen i Uddeholm
Karlströms v. 15 A
683 40 UDDEHOLM

Annons:

Håruppsättning i Uddeholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Uddeholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Uddeholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Uddeholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Uddeholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Uddeholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Uddeholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Uddeholm

I Uddeholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Uddeholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Uddeholm:

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Uddeholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Uddeholm fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Uddeholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Uddeholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.