Frisörer i Torsby

Annons:
Hitta frisör i Torsby - duktiga och erfarna frisörer i Torsby som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Torsby som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Torsby

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Torsby som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Torsby för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Rikita
Nya Torget 7
685 30 TORSBY


Hårsmånen
Lekvattnet Hemgården
685 91 Torsby


Månsson, Kristina
Oscar Stjernes v. 21
685 33 Torsby


Salong Saxette Solo
N. Torgg. 1
685 30 TORSBY


Tinys Hårdesign
Nyskoga Nyskogagården
685 94 TORSBY


Sarahs Klipphörna
Järnvägsg. 16
685 30 TORSBY


Lenas Frisseria
Överbyn 18
685 94 TORSBY


Salong 77
N. Torgg. 1
685 30 TORSBY


Nya Damfriseringen
Prostgårdsv.
685 30 TORSBY


Athena Frisör
Kyrkog. 10
685 30 TORSBY


Atheo I Torsby AB
Kyrkog. 10
685 30 TORSBY


Lundell, Michaela
Järnvägsg. 7
685 30 TORSBY


Studio CH
Järnvägsg. 4
685 30 TORSBY

Annons:

Håruppsättning i Torsby

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Torsby så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Torsby så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Torsby som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Torsby

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Torsby varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Torsby innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Torsby

I Torsby fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Torsby. Nedan finns en del övrig fakta om orten Torsby:

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torsby om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Torsby fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Torsby. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Torsby rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.