Frisörer i Töcksfors

Annons:
Hitta frisör i Töcksfors - duktiga och erfarna frisörer i Töcksfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Töcksfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Töcksfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Töcksfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Töcksfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Veronicas
Fridhemsv. 4
670 10 Töcksfors


Töcksfors Shoppingcenter
Älverudsv. 1
670 10 Töcksfors


HOLBERG & NIELSEN
Älverudsv. 1 Töcksfors shoppingcenter
670 10 Töcksfors


Salong Lika Katrin Lenback
Sveav. 23
670 10 Töcksfors


Salong Effect
Flötane Björkliden
670 10 Töcksfors


Hårstugan
Torudsv. 10
670 10 Töcksfors


Olofsson
Torudsv. 10
670 10 Töcksfors


Lilla Salongen, Majny Svensson
Hedv. 7
670 10 Töcksfors


Miami Hairdesign AB
Älverudsv. 1
670 10 Töcksfors

Annons:

Håruppsättning i Töcksfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Töcksfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Töcksfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Töcksfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Töcksfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Töcksfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Töcksfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Töcksfors

I Töcksfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Töcksfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Töcksfors:

Töcksfors är en tätort i Årjängs kommun, Värmlands län, kyrkbyn i Töcksmarks socken och centralort för kommunens västra delar. Töcksfors är beläget fem kilometer från norska gränsen, drygt nio mil från Oslo och tolv mil från Karlstad. Orten präglas av gränshandeln.

Yta: 191 hektar
Invånarantal: 1158, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Töcksfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Töcksfors fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Töcksfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Töcksfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.