Frisörer i Svanskog

Annons:
Hitta frisör i Svanskog - duktiga och erfarna frisörer i Svanskog som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Svanskog som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Svanskog

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Svanskog som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Svanskog för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Rose-Maries Salong
Carl Ugglas g. 12
662 50 SVANSKOG


Ckkv I Åmål AB
Tängelsbyn Delsvikensberg
662 96 SVANSKOG


Nya Damfriseringen, Greta Thoresson
Ringv. 24
662 50 SVANSKOG

Annons:

Håruppsättning i Svanskog

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Svanskog så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Svanskog så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Svanskog som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Svanskog

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Svanskog varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Svanskog innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Svanskog

I Svanskog fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Svanskog. Nedan finns en del övrig fakta om orten Svanskog:

Svaneholm är en tätort, i Svanskogs socken i Säffle kommun. Svaneholm ligger mellan sjöarna Mellan-Svan och Öster-Svan, cirka 20 km norr om Åmål. Här finns järnvägsstationen Svanskog vid Svanskogsbanan. Här finns också Svanskogs kyrka, Svaneholms herrgård och skola.

Yta: 153,19 hektar
Invånarantal: 510, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Svanskog om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Svanskog fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Svanskog. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Svanskog rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.