Frisörer i Storfors

Annons:
Hitta frisör i Storfors - duktiga och erfarna frisörer i Storfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Storfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Storfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Storfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Storfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårtussen
Stationsg. 58
688 30 STORFORS


Salong Hårfästet
Djupadalsg. 3
688 30 STORFORS

Annons:

Håruppsättning i Storfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Storfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Storfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Storfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Storfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Storfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Storfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Storfors

I Storfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Storfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Storfors:

Storfors är en tätort i Värmland. Den är också centralort i Storfors kommun. Inlandsbanan och riksväg 26 går förbi orten. Storfors var och är belägen i Kroppa socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Kroppa landskommun.

Yta: 286,76 hektar
Invånarantal: 2337, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Storfors fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Storfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Storfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.