Frisörer i Stöllet

Annons:
Hitta frisör i Stöllet - duktiga och erfarna frisörer i Stöllet som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Stöllet som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Stöllet

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Stöllet som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Stöllet för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Eva-Lisa
Skolv. 8
680 51 STÖLLET

Annons:

Håruppsättning i Stöllet

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Stöllet så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Stöllet så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Stöllet som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Stöllet

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Stöllet varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Stöllet innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Stöllet

I Stöllet fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Stöllet. Nedan finns en del övrig fakta om orten Stöllet:

Stöllet är en tätort i Torsby kommun och kyrkbyn i Norra Ny socken i Värmland. På orten korsas Klarälvdalen och riksväg 62 av E45 och E16 mellan Torsby och Malung.

Yta: 80,60 hektar
Invånarantal: 245, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Stöllet om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Stöllet fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Stöllet. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Stöllet rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.