Frisörer i Slottsbron

Annons:
Hitta frisör i Slottsbron - duktiga och erfarna frisörer i Slottsbron som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Slottsbron som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Slottsbron

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Slottsbron som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Slottsbron för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong City Krusidullen
Hantverkareg. 17
664 40 Slottsbron


B J:s Damfrisering
Torget 1 E
664 40 Slottsbron

Annons:

Håruppsättning i Slottsbron

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Slottsbron så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Slottsbron så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Slottsbron som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Slottsbron

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Slottsbron varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Slottsbron innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Slottsbron

I Slottsbron fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Slottsbron. Nedan finns en del övrig fakta om orten Slottsbron:

Slottsbron är en tätort i Grums kommun i Eds socken. Samhället växte upp kring företaget Slottsbrons Sulfit AB som startade massabruk 1897. Detta gick upp i Billeruds AB 1907 och fabriken var i drift till 1974.

Yta: 158,44 hektar
Invånarantal: 1039, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Slottsbron om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Slottsbron fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Slottsbron. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Slottsbron rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.