Frisörer i Skoghall

Annons:
Hitta frisör i Skoghall - duktiga och erfarna frisörer i Skoghall som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Skoghall som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skoghall

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skoghall som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skoghall för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sax S
Clevev. 2
663 30 SKOGHALL


Solstrålen
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Hårstudion Hammarö
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Dominiques Frisering
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Frisör Helena Bohlin AB
Almquists v. 6
663 34 SKOGHALL


Salong Aristo Cut
Lagerlöfsv. 28
663 34 SKOGHALL


Salong Glada Saxen
Björkhagsg. 6
663 30 SKOGHALL


Salongröd Marie
Axelssonsv. 20
663 33 Skoghall

Annons:

Håruppsättning i Skoghall

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skoghall så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skoghall så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skoghall som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skoghall

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skoghall varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skoghall innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skoghall

I Skoghall fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skoghall. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skoghall:

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skoghall om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skoghall fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skoghall. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skoghall rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.