Frisörer i Skattkärr

Annons:
Hitta frisör i Skattkärr - duktiga och erfarna frisörer i Skattkärr som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Skattkärr som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Skattkärr

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Skattkärr som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Skattkärr för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Clippvrån
Skattkärrsv. 91
656 71 Skattkärr


Karlin, Annelie
Skattkärrsv. 91
656 71 Skattkärr


Sandra Svensson Frisör
Tallstigen 6 H
656 71 Skattkärr


Lock Salongen
Skrakv. 6
656 72 SKATTKÄRR

Annons:

Håruppsättning i Skattkärr

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Skattkärr så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Skattkärr så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Skattkärr som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Skattkärr

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Skattkärr varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Skattkärr innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Skattkärr

I Skattkärr fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Skattkärr. Nedan finns en del övrig fakta om orten Skattkärr:

Skattkärr är en tätort i Karlstads kommun, beläget drygt 10 km öster om Karlstads centrum, och passeras via E18. Namnet påträffas i offentlig handling först 1610 då det blev Skattetorp.

Yta: 207,15 hektar
Invånarantal: 2135, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Skattkärr om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Skattkärr fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Skattkärr. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Skattkärr rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.