Frisörer i Säffle

Annons:
Hitta frisör i Säffle - duktiga och erfarna frisörer i Säffle som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 13 olika frisörer i Säffle som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Säffle

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Säffle som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Säffle för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Margoth
Perssons Gränd 3 B
661 40 Säffle


HårverkstaN i Säffle
Brosäter Gustavslund
661 92 SÄFFLE


Miami Hair Design
Sundsg. 21
661 42 Säffle


Jessicas Hårcenter
V. Storg. 12 B
661 30 SÄFFLE


Lilla Salongen
Ö. Storg. 8
661 42 Säffle


Monika Gustavsson Hårvård I Säffle AB
Sundsg. 28
661 42 Säffle


Salong Diana Art Of Hair
Sundsg. 36
661 42 Säffle


Två Stolar
Sundsborgsg. 2 A
661 41 SÄFFLE


Ek, Christina
Annelundsv. 53 B
661 31 Säffle


Susannes Salong
Sundsg. 37
661 42 Säffle


Boys & Girls
Ö. Storg. 6
661 42 Säffle


Salong Färg & Form
V. Storg. 6
661 30 SÄFFLE


Kjell Nords Frisersalong HB
Storjohannsg. 9
661 31 Säffle

Annons:

Håruppsättning i Säffle

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Säffle så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Säffle så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Säffle som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Säffle

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Säffle varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Säffle innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Säffle

I Säffle fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Säffle. Nedan finns en del övrig fakta om orten Säffle:

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Säffle om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Säffle fanns det totalt 13 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Säffle. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Säffle rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.