Frisörer i Nykroppa

Annons:
Hitta frisör i Nykroppa - duktiga och erfarna frisörer i Nykroppa som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Nykroppa som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Nykroppa

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Nykroppa som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Nykroppa för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårtussen
Kungsv. 9 A
680 90 NYKROPPA

Annons:

Håruppsättning i Nykroppa

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Nykroppa så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Nykroppa så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Nykroppa som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Nykroppa

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Nykroppa varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Nykroppa innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Nykroppa

I Nykroppa fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Nykroppa. Nedan finns en del övrig fakta om orten Nykroppa:

Nykroppa är en tätort i Filipstads kommun och kyrkbyn i Kroppa socken. Nykroppa ligger 13 km sydöst om Filipstad. Samhället, som ligger vid riksväg 26 var fram till början av 1970-talet en bruksort, dominerad av Nykroppa Järnverk vilket ingick i Uddeholms-koncernen.

Yta: 245,42 hektar
Invånarantal: 846, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Nykroppa om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Nykroppa fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Nykroppa. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Nykroppa rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.