Frisörer i Munkfors

Annons:
Hitta frisör i Munkfors - duktiga och erfarna frisörer i Munkfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Munkfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Munkfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Munkfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Munkfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårshopen
Tallåsvägen 4
684 30 Munkfors


Klippstudion
Munkg. 8
684 32 Munkfors


Kerstin Forss Damfrisering
Synarev. 19
684 31 MUNKFORS


Cappuccino
Smedsg. 14
684 30 Munkfors

Annons:

Håruppsättning i Munkfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Munkfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Munkfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Munkfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Munkfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Munkfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Munkfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Munkfors

I Munkfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Munkfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Munkfors:

Munkfors är en tätort på ömse sidor om Klarälven och vid riksväg 62 cirka 60 km norr om Karlstad, Värmland. Orten är huvudsakligen belägen i Munkfors kommun, dock med en mycket liten del nordost om Stubbängen i Hagfors kommun. Munkfors är centralort och enda tätort i kommunen som bär dess namn.

Yta: 731,10 hektar
Invånarantal: 3054, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Munkfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Munkfors fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Munkfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Munkfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.