Frisörer i Molkom

Annons:
Hitta frisör i Molkom - duktiga och erfarna frisörer i Molkom som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Molkom som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Molkom

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Molkom som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Molkom för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Majs Hårhörna
Mejeriv. 12
660 60 MOLKOM


Klippstudion
Stationsg. 16
660 60 MOLKOM


Hårstudion i Molkom
Stationsg. 16
660 60 MOLKOM

Annons:

Håruppsättning i Molkom

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Molkom så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Molkom så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Molkom som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Molkom

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Molkom varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Molkom innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Molkom

I Molkom fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Molkom. Nedan finns en del övrig fakta om orten Molkom:

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Molkom om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Molkom fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Molkom. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Molkom rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.