Frisörer i Lysvik

Annons:
Hitta frisör i Lysvik - duktiga och erfarna frisörer i Lysvik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Lysvik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lysvik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lysvik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lysvik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lysviks Damfrisering
Kyrkbyv. 12
686 97 Lysvik

Annons:

Håruppsättning i Lysvik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lysvik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lysvik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lysvik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lysvik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lysvik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lysvik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lysvik

I Lysvik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lysvik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lysvik:

Lysvik är en tätort i Sunne kommun och kyrkbyn i Lysviks socken. Orten ligger på östra sidan av Övre Fryken och passeras av Fryksdalsbanan.

Yta: 83 hektar
Invånarantal: 341, år 2005

Här kan du ta del av mer information om orten Lysvik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lysvik fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lysvik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lysvik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.