Frisörer i Likenäs

Annons:
Hitta frisör i Likenäs - duktiga och erfarna frisörer i Likenäs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Likenäs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Likenäs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Likenäs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Likenäs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Cm Ledarskap och Utveckling I Mörbacka AB
Mörbacka 10
680 63 Likenäs

Annons:

Håruppsättning i Likenäs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Likenäs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Likenäs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Likenäs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Likenäs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Likenäs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Likenäs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Likenäs

I Likenäs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Likenäs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Likenäs:

Likenäs är en småort i Dalby socken i Torsby kommun belägen i Klarälvdalen. Likenäs var tingsplats för Älvdals härad till 1971.

Yta: 88 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Likenäs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Likenäs fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Likenäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Likenäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.