Frisörer i Lesjöfors

Annons:
Hitta frisör i Lesjöfors - duktiga och erfarna frisörer i Lesjöfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Lesjöfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lesjöfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lesjöfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lesjöfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hos Anna
Piltorpsv. 13
680 96 Lesjöfors


Frisserian
Stiftelsev. 6 B
680 96 Lesjöfors

Annons:

Håruppsättning i Lesjöfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lesjöfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lesjöfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lesjöfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lesjöfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lesjöfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lesjöfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lesjöfors

I Lesjöfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lesjöfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lesjöfors:

Lesjöfors är en tätort i norra Filipstads kommun. Lesjöfors är den 674:e största tätorten i Sverige och den näst största i Filipstads kommun. Lesjöfors ligger omkring 40 km norr om centralorten Filipstad och utgör en affärs- och administrationsmässig knutpunkt för den norra delen av kommunen.

Yta: 245,04 hektar
Invånarantal: 1062, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lesjöfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lesjöfors fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lesjöfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lesjöfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.