Frisörer i Hammarö

Annons:
Hitta frisör i Hammarö - duktiga och erfarna frisörer i Hammarö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Hammarö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hammarö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hammarö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hammarö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Mittemot
Lagmansv. 18
663 41 HAMMARÖ

Annons:

Håruppsättning i Hammarö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hammarö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hammarö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hammarö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hammarö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hammarö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hammarö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hammarö

I Hammarö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hammarö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hammarö:

Hammarö kommun är en kommun i Värmlands län. Kommunen gränsar i norr till Karlstads kommun. Centralort är Skoghall.Kommunens område motsvarar Hammarö socken, Karlstads härad, vari vid kommunreformen 1862 Hammarö landskommun bildades.

Yta: 464,15 km2
Invånarantal: 15449, år 2016

Här kan du ta del av mer information om orten Hammarö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hammarö fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hammarö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hammarö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.