Frisörer i Hagfors

Annons:
Hitta frisör i Hagfors - duktiga och erfarna frisörer i Hagfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Hagfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hagfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hagfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hagfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Centrums Damfrisering
Storg. 3 A
683 32 Hagfors


Style By Me
Dalav. 15
683 30 Hagfors


Centrum Damfrisering Christina Ohlsson
Haftersbol 60
683 92 Hagfors


A-C Clipper
Köpmang. 5
683 30 Hagfors


Kosmoskatten
Vällarev. 8 B
683 32 Hagfors


Eriksson, Inga-Lena
Sommarv. 9
683 34 Hagfors


le Studio
Köpmang. 5
683 30 Hagfors


Salong Marita
Gjutarev. 1 A
683 32 Hagfors


Salong Hårfager
Köpmang. 9
683 30 Hagfors

Annons:

Håruppsättning i Hagfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hagfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hagfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hagfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hagfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hagfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hagfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hagfors

I Hagfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hagfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hagfors:

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hagfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hagfors fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hagfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hagfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.