Frisörer i Forshaga

Annons:
Hitta frisör i Forshaga - duktiga och erfarna frisörer i Forshaga som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Forshaga som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Forshaga

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Forshaga som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Forshaga för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Rubb & Stubb I Forshaga AB
Bruksg. 3
667 32 FORSHAGA


Barbros Frisör- Och Stugservice
Solbergsv. 12 C
667 31 Forshaga


Frisör Åsa Elisabeth
Fågelg. 14
667 32 FORSHAGA


Hårkällarn
Storg. 35
667 30 FORSHAGA


Lisas Stol
Bokliden 7
667 33 Forshaga


Gustafsson, Therése
V. Allén 4
667 32 FORSHAGA


Salong Soraya
Storg. 34 B
667 30 FORSHAGA


Monas Damfrisering
Torgg. 1 A
667 32 FORSHAGA


Fenix en frisörsalong
Skivstag. 5
667 30 FORSHAGA


Ingelas Herr & Damsalong
Storg. 33
667 30 FORSHAGA


Hairly
Florag. 6 D
667 32 FORSHAGA

Annons:

Håruppsättning i Forshaga

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Forshaga så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Forshaga så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Forshaga som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Forshaga

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Forshaga varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Forshaga innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Forshaga

I Forshaga fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Forshaga. Nedan finns en del övrig fakta om orten Forshaga:

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Forshaga om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Forshaga fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Forshaga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Forshaga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.