Frisörer i Filipstad

Annons:
Hitta frisör i Filipstad - duktiga och erfarna frisörer i Filipstad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Filipstad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Filipstad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Filipstad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Filipstad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hår & Hälsa/Ulla
Hertig Filipsg. 7
682 30 FILIPSTAD


Slutplattan Zpz 93174 AB
Hertig Filipsg. 7
682 30 FILIPSTAD


Mirelli En Frisörsalong
Asphytteg. 12
682 31 Filipstad


Salong Frisyrhörnan
Kungsg. 11
682 30 FILIPSTAD


Frisyrtrollet i Filipstad
Vikg. 5
682 30 FILIPSTAD


Hos Erika AB
Hertig Filipsg. 5 B
682 30 FILIPSTAD


Kristina Salongen
V. Malmg. 2
682 33 Filipstad


Salong Åsen
Apelv. 9
682 34 FILIPSTAD


Salong HårfixarN Jessica Svensson
Kungsg. 15
682 30 FILIPSTAD


Salong Hårtussen
Kungsg. 11
682 30 FILIPSTAD


Salong Bédoire Rawa Ako
Kungsg. 6 B
682 30 FILIPSTAD

Annons:

Håruppsättning i Filipstad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Filipstad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Filipstad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Filipstad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Filipstad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Filipstad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Filipstad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Filipstad

I Filipstad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Filipstad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Filipstad:

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Filipstad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Filipstad fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Filipstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Filipstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Värmland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.